torsdag 1 mars 2012

Hundra-åringen som försvann

Det har nu fyllts hundra digitala sidor med skräp på den här blogg-liknande tingesten. Det här måste firas och hur firar man bäst? Jo, med en kavalkad av youtube-filmer. Vi kommer få stifta bekantskap med filmer vi önskat vi sett, filmer vi inte ville se, filmer som vi aldrig velat höra talas om samt filmer som vi sett men förträngt i en dimma av alkohol. Den gemensamma nämnaren kan vara människor utan självinsikt, har dock inte löst ekvationen själv så jag får lita på experterna.

Vi börjar med en liten favorit: Naruto-skådespelare sökes. Två trevliga ungomar från Skåne vill göra lite fan-fiction men inser kanske inte riktigt vad youtube-klientelet är bäst på. (Hint: det är inte att bli uppraggade för en kung fu-krävande film där man måste kunna imitera olika röster.



Nästa film är väldigt underlig. En tjej gör covers på olika låtar men verkar ha missförstått konceptet.


Nu ska vi bli lite seriösa. Det finns en amerikanare (antar jag) som har en vecko-uppdatering av sitt film-bibliotek på facebook. Det som är trevligt med den här killen att man anar att han faktiskt har lite självinsikt med tanke på att han numera har reklam och absurt många tittare.



Ingen lista med youtube-filmer är dock komplett utan en snabb-visit in i smygrasismen.



Finns det någon mer uppenbar dörr att sparka in? Det vore väl att fortsätta på självinsiktstemat med den skånska högerns främste talesperson.



Vi avslutar med ett lite muntrare klipp. Skyrim alltså, bra skit.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar