onsdag 13 november 2013

Indignationen

Kommunpampar i Staffanstorp har roat sig kungligt på skattebetalarnas bekostnad. Sydsvenskan levererar en väldigt indignerad artikel. Några godbitar:


"..Men i alla fall någon eller några i sällskapet åker iväg tidigare, närmare bestämt till systembolaget på Verkstadsgatan i Kalmar. Klockan 16.36 inhandlas här en flaska champagne för fyrahundra kronor och två flaskor rosévin. Kostnaden slutar totalt på 1027 kronor. Tio minuter senare köper någon en påse grillchips och två påsar torrostade jordnötter på Coop Forum i Kalmar.

Bilden målas upp av obildade vildar med ett obegränsat kreditkort. Är det måhända en liten, liten pyttebit av landsordsförakt? Vi på "bor i vik" känner igen en hög häst när vi ser den.
"...Strax före hemgång vill delegationen från Staffanstorp ha ytterligare några färdknäppar och köper därför tio Jägermeister till. Kvittot är stämplat klockan tio minuter i ett."

På en måndag!?!

Detta är inget försvar för politikernas beteende, men jag har ett aber. Min poäng är att näringsdepartmementet med Maud Olofsson i spetsen genom misslyckade bolagsinköp (Nuon-affären) förlorade, beroende på hur man räknar, 15 miljarder. Visst fick Maud det ganska hett om öronen, men INDIGNATIONEN var inte i närheten av Staffanstorp-gate.


Björn vet vad han talar om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar